Vapaa-aikapäällikön virka auki

Liperiin palkataan vapaa-aikapäällikkö. Tämä korvaa aiemmin vapaa-aikasihteerin viran, jota hoitanut Raimo Piiroinen eläköityy.

Muutoksesta ja viran täyttöluvasta 7. tammikuuta 2020 alkaen päätti hyvinvointilautakunta. Se linjasi vapaa-aikapäälliköltä vaadittavan tulevaisuussuuntautuneisuutta, kun hän toimii liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalvelujen esimiehenä. Erityisesti vapaa-aikapäälliköltä kaivataan liikuntaosaamista. Hänen työkenttäänsä kuuluvat niin Pärnävaaran kuin Liprakan uimahallin toiminnoista huolehtiminen.

Uusi virkamies vastaa myös tulosalueensa taloudesta.

Toinen sihteeri hyvinvointipalveluihin

Lautakunta päätti perustaa hyvinvointipalveluihin myös hallintosihteerin tehtävän ensi vuoden alusta alkaen.

Tähän asti hyvinvointipalveluissa on työskennellyt yksi toimistosihteeri ja osan tehtävistä on hoitanut keskushallinto. Jatkossa hallintosihteeri ja asianhallintasihteeri ovat työpari, ja hallintosihteerin työnkuvaan liitetään mahdollisesti myös muiden hallintokuntien tehtäviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *