Kotiseutu-uutiset jaetaan tilaajille, vaikkakin osin myöhässä

Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n lakko alkoi tänään maanantaina ja jatkuu sunnuntaihin 24. marraskuuta kello 24:ään asti. Lakko vaikeuttaa postinkulkua. Viikonloppuna PAU antoi varoituksen uudesta kahden viikon lakosta edellisen jatkeeksi.

PAU:n antaman lakkoilmoituksen tietojen perusteella Posti arvioi, että painettujen lähetysten, kuten kirjeiden, aikakauslehtien ja mainosten jakelu häiriintyy ja viiveet voivat olla viikkoja.

Lakon aikana varhaisjakelussa olevat Kotiseutu-uutiset jaetaan Postin antamien tietojen mukaan normaalisti. Päiväpostin mukana jaettavat paikallislehdet saapuvat tilaajille aikanaan.

Lakon aikana ilmestyvät Kotiseutu-uutisten näköislehdet voi lukea maksutta; linkki näköislehteen löytyy verkkosivuiltamme.

Kotiseutu-uutisten paperilehden ilmestyttyä tilaajat voivat käydä noutamassa aviisin Kotiseutu-uutisten toimituksesta Liperin kirkonkylältä. Lisäksi jalkaudumme lehtinippujen kera Ylämyllylle, Viinijärvelle ja Rääkkylän kirkonkylälle. Lehden voi käydä lakkotorstaina noutamassa Mylläriltä, Viinijärven S-marketilta tai Kotiseutu-uutisten Rääkkylän toimistolta kello 11:n jälkeen.

Vastaa