ViU mukaan miesten maakuntasarjaan

Viinijärven Urheilijat pelaa miesten maakuntasarjaa kaudella 2020.

– Tuleva ViU:n miesten joukkue on pelannut yhdessä jo pidemmän aikaa eri seurojen väreissä, mutta etsinyt samalla uutta, pysyvämpää ”kotia” lähempänä pelaajien muuta elämää. Viinijärvi sopii tähän hyvin ja tarjoaa hyvät olosuhteet kesän pelitapahtumille, seuran tiedotteessa kerrotaan.

– Ensimmäinen keskustelunavaus tuli joukkueelta itseltään. Hyvin pian seurassakin huomasimme, että tähän ehdotukseen kannattaa tarttua. Molemmilla osapuolilla on tavoitteena pidempiaikainen yhteistyö, johon kuuluu joukkuevärin lisäksi aktiivinen osallistuminen myös seuran muuhun toimintaan, muun muassa juniorityöhön.

Suurimmalla osalla uuden miesjoukkueen pelaajista on taustaa lähikuntien miesten ja junioreiden joukkueista. Osa kantaa kekoon kokemustaan myös kauempaa – muun muassa Rovaniemeltä, Kajaanista ja Nurmeksesta.

Tulevalla pesäpallokaudella ViU:n väreissä pelaa kaksi aikuisten sarjajoukkuetta. Viinijärven pallokentällä vastustajistaan ottaa mittaa niin naisten Suomensarja kuin miesten maakuntasarjankin joukkueet.

Vastaa