Avi otti esiopetuksen valvottavaksi

Itä-Suomen aluehallintovirasto on ottanut valvonta-asiakseen Liperin kunnan esiopetuksen ja esiopetusta täydentävän varhaiskasvatuksen. Virasto on saanut elokuussa huoltajien epäkohtailmoituksen asiaan liittyen.Vanhempien mukaan kaksi esiopetusryhmää toimii koulun yhdessä luokkahuoneessa, jossa ei ole riittävästi tilaa eikä raitista ilmaa. Esiopetusajan muutoksista ei ole tiedotettu huoltajia etukäteen ja opettajat ovat vaihtuneet. Täydentävä varhaiskasvatus tarkoittaa vanhempien mukaan alakoululaisten kanssa järjestettyä leikkitoimintaa, josta puuttuu toiminnan ohjaus ja päivälepohetki.
Avi on määrännyt kunnan lähettämään 14 erilaista selvitystä asiaan liittyen. Vastausta käsitellään tänään torstaina hyvinvointilautakunnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *