Kannel kiinnosti yhdeksää

Rääkkylän Osuuspankin lainakanteletta tavoitteli seuraavalle soittokaudelle yhdeksän eri muusikkoa. Haku-aikaa oli heinäkuun ajan.Seuraava soittimen haltija on jo päätetty, valinta julkistetaan syyskuun lopussa. Päätöksen saajasta teki raati, johon kuuluivat Raita Joutsensaari, Sari Kaasinen ja lainakanteleen nykyinen haltija, kansanmuusikko Mammu Koskelo.
Rääkkylän Osuuspankin omistama, noin 20 000 euron arvoinen sähkökannel kiertää muusikoilla kahden vuoden laina-ajalla. Elekronisin lisävarustein höystettyä soitinta on tähän mennessä saanut lainata viisi eri kantelistia.
Perinteisen kansanmusiikin modernisoinnin lisäksi Electric 1-kannel sopii ominaisuuksiltaan myös pop-, rock- ja jazzinstrumentiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *