Liikennemerkit Viljatien risteykseen

Puolivälin päiväkodin turvallisuuteen tehdään parannuksia. Elinympäristölautakunta päätti, että päiväkodin aitaa ja sen portteja korjataan ja uusitaan osittain.Tarkoituksena on, että korjaukset tapahtuvat vielä tänä syksynä, jolloin niihin voidaan käyttää talonrakennuksen peruskorjausmäärärahaa.
Lautakunta päätti sijoittaa Puolivälintien ja Viljatien risteysalueelle lapsista varoittavat kyltit ja tehdä päiväkodin parkkipaikan liikenteen yksisuuntaiseksi.
Päiväkodilla oli tehty suppea turvallisuustarkastus, jonka tulokset ja korjausesitykset pyörähtivät hyvinvointilautakunnan kautta. Elinympäristöpalvelujen myöhemmin tekemässä tarkastuksessa todettiin, että esimerkiksi ovipumput toimivat normaalisti – paloviranomaisten mukaan lasten on jaksettava avata ne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *