Kunnantalo yhdistyksille?

Liperin elinympäristölautakunta esittää kunnanhallitukselle, että kunta luovuttaa vanhan kunnantalon yhdistyksille. Tekninen johtaja perusteli päätökseksi jäänyttä esitystään muun muassa avustuksilla, joita yhdistysten on kuntaa helpompi saada. Kunta voisi olla myös yksi avustajista.

Lautakunnan jäsenet Heikki Piiroinen (kesk.) ja Kirsi Koppinen (kesk.) olivat toista mieltä. He olisivat halunneet kunnan toteuttavan kiinteistön alakerran peruskorjauksen seuraavan 5–15 vuoden aikana. He hävisivät kuitenkin äänestyksen 2–7, kun kunnantalon luovuttamista yhdistyksille kannattivat Marja-Leena Kivivuori (sdp.), Kauko Kotkajuuri (sdp.), Juha Laasonen (ps.), Pekka Tuhkanen (kok.), Eija Pääkkö (vihr.), Jouni Martikainen (kesk.) ja Tuula Laeslehto (kesk.).

Kymmenkunta yhdistystä jätti viime vuonna aloitteen yli satavuotiaan suojellun kunnantalon remontoimisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *