Kuusiniemi kanttoriksi, Hovattala-Saatsi ohjaajan virkaan

Liperin seurakunnan uusi kanttori on Maria Kuusiniemi. Hänen on tarkoitus aloittaa lokakuun alussa.

Kirkkoneuvosto valitsi äänestyksellä Kuusiniemen virkaan. Haastatteluryhmän neljä jäsentä jakautuivat kahtia kannattamaan Kuusiniemeä ja toista haastateltua Mia Ratilaista. Neuvostossa Juha Meronen esitti Ratilaista ja Jouni Hyttinen Kuusiniemeä. Ratilainen sai suljetussa lippuäänestyksessä kolme ääntä ja Kuusiniemi viisi.

Uuden kanttorin virkapaikka Ylämyllyn seurakuntatalo.

Nuorisotyönohjaajan virkaan neuvosto valitsi ainoan kelpoisen hakijan, Tiina Hovattala-Saatsin, joka aloitti hoitamaan nuorisotyönohjaajan töitä Liperissä jo toukokuussa 2018. Virkaan sosionomin koulutuksen omaava Hovattala-Saatsi astuu lokakuun alussa. Hänen virkapaikkansa on Ylämyllyn seurakuntatalolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *