Liperissä vähiten työttömiä

Työttömien työnhakijoiden määrä on vähentynyt vuoden takaisesta. Heinäkuun lopussa Liperissä työtä vaille oli 622 henkilöä, kun heitä vuotta aiemmin oli kolmetoista enemmän.

Liperin työttömyysprosentti kirikin heinäkuussa ohi Kontiolahden maakunnan parhaaksi ollen vain 10,9. Alkukesään 2019 verrattuna Liperin työttömyystilanne on kuitenkin mennyt hitusen huonompaan suuntaan.

Rääkkylässä ihmiset työllistyvät selvästi paremmin kesäaikaan. Pitäjän työttömyysprosentti 12,9 oli heinäkuussa maakunnan neljänneksi paras. Työttömien työnhakijoiden lukumäärä Rääkkylässä väheni vuodessa 31 henkilöllä. Kesäkuuhun verrattuna työttömien määrä laski seitsemällä.

Koko maassa työttömien osuus työvoimasta oli viime kuun lopussa 10,2 prosenttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *