Viljatien risteys turvallisemmaksi

Puolivälin päiväkodin turvallisuuteen on tehtävä parannuksia. Lisäksi alueen liikenneturvallisuutta on arvioitava, todetaan hyvinvointilautakunnan esityslistalla.

Turvallisuustarkastuksessa havaittiin, että esimerkiksi aita on syytä uusia välittömästi. Korkeudeltaan se on liian matala erityisesti talvisaikaan lumen kertyessä kinokseksi. Lisäksi portit ovat puutteelliset.

Puolivälintien ja Viljatien risteysalueella on Puolivälin päiväkodin ja monitoimitalon päiväkodin takia noin 200 varhaiskasvatusikäistä lasta. Risteysalueen lähellä ei kuitenkaan ole lapsista varoittavia liikennemerkkejä. Lautakunnan esityslistalla todetaan, että on pohdittava, tarvitaanko tiehen hidasteita tai liikennemerkkejä.

Lisäksi tulisi selvittää Puolivälin päiväkodin tulo- ja lähtöliikenteen ohjaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *