Hyvinvointijohtajuus kiinnosti 45 hakijaa

Liperin kunnan hyvinvointijohtajan virkaan saapui 45 hakemusta. Kunta markkinoi virkaa paljon sosiaalisessa mediassa, minkä henkilöstöpäällikkö Mari Pitkänen uskoo vauhdittaneen hakemusten kertymistä.

Hakeneissa on paljon paikallisia tuttuja nimiä, mutta lukuisia muualta Suomesta leipäpitäjään haluavia. Virkaan on hakenut muun muassa isolta osin näitä tehtäviä väliaikaisesti tekevä hyvinvointikoordinaattori-rehtori Riitta Lappalainen. Toinen liperiläisille tuttu opettajahakija on Kai Koponen.

Virkaan tahtovien listalta löytyy myös useita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, kuten ylämyllyläispoliitikko Päivi Koistinen. Liikuntaneuvojana tunnettu Tuula Martiskainen lukeutuu myös liperiläisille tuttuihin hyvinvointityön tekijöihin.

Hyvinvointipalveluja on Liperissä johdettu Siun soten synnyttämisen myötä väliaikaisin järjestelyin, jossa johtaminen on jaettu Riitta Lappalaiselle ja Sirkka Helistenille. Uuden hyvinvointijohtajan on määrä aloittaa työssään vuoden 2020 alussa.

Kunnanhallitus valitsee maanantaina haastatteluryhmän, joka alkaa hoitamaan rekrytointia.

Hakijat: Mynttinen Maritta, Salakka Arja, Pesonen Tanja, Litmanen Sirpa, Hyppönen Kimmo, Ihalainen Markus, Könttä Anu, Potkonen Larissa, Lappalainen Riitta, Parviainen Inkeri, Gröndahl Leila, Koistinen Päivi, Rasinmäki Kyösti, Rundgren Anna, Mäkikyrö Anitta, Pääkkönen-Tarvainen Leena, Karinkanta Jari, Koponen Kai, Markkanen Niina, Lappalainen Tuomas, Honkonen Essi, Pesonen Heini, Silvennoinen Anri, Virratvuori Leena, Könönen Jorma-Juhani, Moilanen Tuula, Oksman Tiina, Kurttila Soile, Pekkarinen Heidi, Kosonen Minna, Kattainen Jari, Rautiala Marke, Korhonen Terho, Koivunen Päivi, Saarelainen Lauri, Nieminen Marko, Lehmusaho Mervi, Kurki-Hirvonen Maria, Juvakka Sanna, Turunen Sini, Päivinen Katriina, Vornanen Tero, Laukkanen Tuomas, Borén Niko ja Martiskainen Tuula.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *