Lamminsalosta projektipäällikkö

Rääkkyläläinen Tanja Lamminsalo on valittu Parasta Rääkkylää – uudistuvaa elinvoimaa Keski-Karjalaan -nimeä kantavan hankkeen projektipäälliköksi. Lamminsalo aloittaa virassaan elokuun alussa. Tähän saakka Lamminsalo on työskennellyt Keski-Karjalan Kehitysyhtiön alaisuudessa koulutussuunnittelijana.

Parasta Rääkkylää – uudistuvaa elinvoimaa Keski-Karjalaan -hankkeen tavoitteena on kehittää Rääkkylän yritysten sekä maa-, metsä- ja erikoisviljelytilojen liiketoimintaa uudistamalla toimintatapoja ja tekemällä yhteistyötä yli toimiala- ja kuntarajojen. Erityisesti painotetaan elintarviketuotantoa, luonnontuotteiden keruuta ja jatkojalostusta sekä matkailua ja ohjelmapalveluiden tuottamista.

Hankkeen toteuttaa kehitysyhtiö Keti oy. Projektin toteutusaika jatkuu vuoden 2021 loppuun saakka.

Syksyn aikana Rääkkylässä toteutetaan hankkeen myötä oma viestintäosio, johon haetaan eri ikäisiä ja eri elämänvaiheissa olevia viestintäagentteja, jotka tulevat keskittymään erityisesti sosiaaliseen mediaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *