Polkupyöräsuunnistus alkoi

Kekälekunnassa kannustetaan tutustumaan pitäjän maisemiin polkupyöräsuunnistusta kokeilemalla. Kunnan eri puolille on sijoitettu kaikkiaan viisi eri rastia muun muassa Jaamalle, kirkonkylälle ja Rasivaaraan.

Harrasteen jujuna on kurvata rastilta toiselle pyöräillen ja leimata passi kussakin kohteessa. Suunnistuksessa tarvittavia passeja on jaossa muun muassa kirjastossa ja kaupassa, kartta on nähtävillä kunnan nettisivuilla. Kartta on printattu myös passin kääntöpuolelle.

Rääkkylän vapaa-aikatoimi järjestää polkupyöräsuunnistusta nyt toista kesää. Viime syksynä arvontakuponkeja palautettiin parisenkymmentä.

Yhteystiedoilla varustettuja pyöräsuunnistuspasseja voi palauttaa kirjastoon ja kunnantalolle syyskuun puoliväliin saakka, ja kaikkien jokaisella rastilla käyneiden kesken arvotaan palkintoja. Voittajat julkistetaan katuviestitapahtumassa syksyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *