Oikaisuvaatimus esimiestyöstä hylättiin

Liperin hyvinvointilautakunta hylkäsi ammattiliittojen tekemän oikaisuvaatimuksen lautakunnan toukokuisesta päätöksestä muuttaa varhaiskasvatuksen organisaatiota hylättiin.Liperissä on päätetty, että ensi vuoden alusta kunnassa on erillinen hyvinvointijohtajan virka. Koko hyvinvointipalvelut on tarkoitus organisoida uudelleen hänen johdollaan.
– Organisaatiomuutoksella on tarkoitus turvata varhaiskasvatuksen toiminta seuraavaksi toimintavuodeksi ennen organisaatiomuutosta. Meillä ei ole riittävästi esimiehiä, selvittää hyvinvointivastaava-varhaiskasvatuksen johtaja Sirkka Helisten.
Varhaiskasvatuksessa tehtiin jo ennen varsinaista uudistusta muutoksia esimiesten tehtävissä, koska varhaiskasvatuksen vastaavan tehtäviä on ollut auki ja henkilökunnalta on tullut toive lähiesimiestyön vahvistamisesta.
Lautakunta perusteli hylkäystä sillä, että muutoksilla ei ole suurta vaikutusta esimiesten töiden organisointiin eikä henkilöstön johtamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *