Metsäpalveluja verkkokaupasta

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala on avannut metsäpalveluja myyvän verkkokaupan. Tällä helpotetaan metsänomistajan asiointia, kun kyse on puukaupan, metsänhoidon tai metsäomaisuuden hoitoon liittyvistä palveluista.Verkkokaupassa keskitytään palvelujen myyntiin, ei esimerkiksi työkalujen ja tarvikkeiden myyntiin. Verkkokaupasta voi ostaa tällä hetkellä yli kahtakymmentä erilaista palvelua.
Metsää omistava liperiläinen tai rääkkyläläinen voi ostaa vaikka puukaupan kilpailuttamisen ja valvonnan, taimikonhoitotyöt tai metsänuudistamispalvelun, kertoo johtaja Harri Välimäki.
Verkkokaupan kehittämistyöstä vastannut liperiläinen Sakari Tikka toteaa, että digitaalisten palveluiden merkitys korostuu. Sähköiset palvelut ovat Tikan mielestä kilpailutekijä metsänhoitoyhdistykselle ja koko metsäalalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *