Henkilökunta liikkumaan

Liperin Ykkös apteekki on saanut 1000 euroa henkilöstön hyvinvointiryhmän perustamiseen. Tuen myönsi Kunnossa kaiken ikää -ohjelma.Apteekin henkilökunta on jo viime vuoden aikana aloittanut liikunnan lajikokeiluilla ja henkilökohtaisten liikuntasuunnitelmien noudattamisella. Tulossa on tiettävästi lisää lajikokeiluja.
Ohjelma myöntää taloudellista tukea toimijoille, jotka edistävät työikäisten matalan kynnyksen liikuntatoimintaa. Tavoitteena on arkisen liikkumisen, liikunnan harrastamisen ja terveellisten ruokailutottumusten avulla lisätä työikäisten ja juuri eläkkeelle siirtyneiden terveyttä ja hyvinvointia.
Maakunnasta euroja saivat myös Jippo-Juniorit ry sekä Pohjois-Karjalan Liikunta ry.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *