Maakuntapäivän viettoon tukea

Maakuntaliitto tukee myös tänä vuonna maakuntapäivänä 31.8. järjestettäviä tilaisuuksia. Lisäksi uutena mahdollisuutena on hyödyntää varsinaista juhlapäivää edeltävät arkipäivät.Maakuntaliitto on varannut maksuttomille tapahtumille 50 000 euroa jaettavaa. Tukea voi hakea 500–2000 euroa tapahtumaa kohti. Hakuaikaa on maaliskuun loppuun saakka.
Yhteismarkkinointiin pääsevät mukaan kaikki, jotka ilmoittavat tapahtumansa maakuntaliitolle toukokuun loppuun mennessä.
Viime vuoden elokuussa vietettiin ensimmäistä kertaa maakuntapäivää. Liperissä ja Rääkkylässä retkeiltiin ja tanssittiin, muun muassa. Syksyllä kerätyssä palautteessa pohjoiskarjalaiset harmittelivat, että lukuisiin yhtä aikaa järjestettyihin kinkereihin ei voinut osallistua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *