Liperin Yrittäjä ehdolla viestijäksi

Liperin Yrittäjät on ehdolla vuoden viestijäksi 2018 Suomen Yrittäjien palkitessa parhaita paikallisyhdistyksiä.

Finalistien esittelysivulla todetaan, että Liperin Yrittäjien pitkäjänteinen työ on tehnyt järjestön näkyväksi kunnassa. Yhteistyö ja tekeminen näkyy muun muassa paikallislehdessä, sosiaalisessa mediassa ja kunnan nettisivuilla.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät kehuu liperiläisjärjestöä sen aktiivisuudesta esimerkiksi hankintatilaisuuksien, aamukahvien ja perhetapahtumien järjestämisestä. Yrittäjät on ollut mukana puuhaamassa tuhansia ihmisiä houkutelleita uuden vuoden ilotulitusta, laskiaistapahtumaa kuin vapputapahtumaakin.

Liperin kanssa finaalin ovat edenneet Jyvässeudun, Muhoksen, Sodankylän ja Lappajärven yrittäjäjärjestöt. Palkinnot ojennetaan voittajille helmikuun alussa järjestettävässä Vaikuttajafoorumissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *