Näytteenotto Honkalampi-keskukselle

Ylämyllyn näytteenotto muuttaa Honkalampi-keskukselle. ISLAB:n näytteenottopiste on entisessä paikassaan monitoimitalolla tiistaihin 15. tammikuuta saakka. Honkalampi-keskuksen A-talossa verinäytteen voi antaa ensimmäisten joukossa 25. tammikuuta, kun ajan on varannut etukäteen verkossa tai puhelimitse. Jatkossa näytteitä ei oteta vastaan kuin ajanvarauksella.Samaiseen A-taloon siirtyvät myös Ylämyllyn diabeteshoitaja ja sairaanhoitaja. Heidät paikalta tapaa jo ensi viikolla.
Diabetestarvikkeiden jakelua hoitajat järjestävät vastaanotoillaan kirkonkylällä ja Ylämyllyllä keskiviikkoisin. Viinijärveläiset saavat diabetesvälineitä linja-autoasemalle jääneestä näytteenotosta, kunhan asiasta on sopinut etukäteen hoitajan kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *