Eiku ry kutsuu lapsia oopperaprojektiin

Eettisesti Innovatiiviset Kulttuurin Uudistajat ry aloittaa vuoden alussa oopperaprojektin nimeltään XYZ. Projektiin kutsutaan liperiläisiä lapsia ideoimaan, käsikirjoittamaan, säveltämään ja esittämään kolminäytöksistä lasten oopperaa ammattilaisten johdolla. Jokaisen kyvyille löytyy sopivia tehtäviä, projektin puuhaajat lupaavat.Juonesta on päätetty sen verran, että se kertoo keksityn liperiläisen perheen huimista seikkailuista.
– Projektin tavoitteena on tutustuttaa Liperin kunnan ala- ja yläkoululaisia, vanhempia ja muita kuntalaisia yläluokkaisenkain pidettyyn taiteen lajiin osallistumisen kautta, Liperin kunnan ja Eiku ry:n tiedotteessa kerrotaan.
Ennen joulua projektiin ilmoittautuvat pääsevät katsomaan Joensuun oopperayhdistyksen tarjoaman Figaron häät -oopperan tammikuun lopulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *