Tarjonta lähemmäs kysyntää

Joensuun seutuopiston järjestämistä kursseista peruuntuu lähes viidennes. Liperin kunta haluaa, että seutuopiston kurssien suunnittelussa kiinnitettäisiin erityistä huomiota kuntalaisten mahdollisuuteen vaikuttaa kurssitarjontaan. Tarjonnan toivottaisiin vastaavan paremmin kysyntää.Tälle vuodelle on suunniteltu yli 5000 tuntia, joista on toteutunut hieman yli 4000. Esimerkiksi viime viikonlopulle suunniteltu Luonnonmateriaaleista koristeita jouluksi -kurssi ei toteutunut.
Liperin hyvinvointilautakunta päätti tilata seutuopistolta tulevalla sopimuskaudella 2020–2022 minimimäärän eli 4320 tuntia vuodessa. Se on 35 prosenttia asukasluvusta. Opetuksen järjestämisestä maksetaan Joensuun kaupungille 31,60 euroa tunnilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *