Kata Electronicsille ei vielä osoitetta

Ylämyllyn Yritystalon vuokralaiset etsivät kuumeisesti uusia tiloja, huonokuntoisen kiinteistön tyhjentymisen vuoksi. Kata Electronicsin yrittäjä Janne Rahusella ei ole vielä kerrottavaa yrityksen sijainnista tulevaisuudessa.

– Kartoitamme vaihtoehtoja. Lähiviikkoina tehdään päätöksiä, kesäkuussa yrityksen liiketoiminnan ostanut Rahunen toteaa.

Kata valmistaa säteilymittareita ja hoitaa niiden lakisääteisiä määräaikaistarkastuksia. Sen perusti ja omisti yli 30 vuoden ajan Tanskasten pariskunta.

Kaupan myötä toiminta siirtyi osaksi Suomen Turvaympyrä Oy:tä. Tuolloin Turvaympyrä muutti Reijolasta kokonaan Katan tiloihin Yritystalolle. Siellä työskentelee Janne Rahusen lisäksi hänen puolisonsa Elina Rahunen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *