Kahden henkilöauton törmäys Kuopiontiellä Ylämyllyllä

Ylämyllyllä sattui vakava liikenneonnettomuus perjantaina vähän ennen yhtä iltapäivällä. Kuopiontietä Joensuusta päin tullut auto ajautui vastaantulevien kaistalle hieman Ylämyllyn liittymästä Joensuuhun päin. Kuopiosta päin tullut autoilija ehti väistää sen verran, että törmäys kohdistui auton kulkeen.

Onnettomuudesta selvittiin pelastuslaitoksen mukaan yllättävän pienin vaurioin, sillä vain toinen kuljettajista joutui sairaalaan. Kummallakaan mieskuljettajalla ei ollut kyytiläisiä.

Liikennettä jouduttiin ohjaamaan paikalla noin puolentoista tunnin ajan vain toista kaistaa käyttäen. Ylämyllyn liikenne ruuhkautuikin pahoin ja tilanne alkaa vasta hiljalleen helpottua kellon ollessa lähellä puoli kolmea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *