Ylämyllyn K-market Leipäkauppa-kilpailussa

Ylämyllyn K-market on edennyt Vuoden Leipäkauppa -kilpailuun tusinan muun pienemmän päivittäistavarakaupan kanssa. Jaskareiden pariskunnan isännöimä kauppa edustaa mittelössä Pohjois-Karjalan maakuntaa.

Valinnassa olennaisia kriteerejä ovat tuoreus sekä paikallisten, alueellisten ja valtakunnallisten leipomotuotteiden saatavuus. Tärkeää on myös, että tuotteet on valmistettu Suomessa ja kaupassa huomioidaan sekä erityisruokavaliot ja sesongit.

Kuluttajat voivat osallistua Suomen parhaan ruokakaupan leipäosaston valintaan facebookissa lokakuun 30. päivään saakka. Myymälöiden omien perusteluiden ja kuluttajien kommenttien perusteella esiraati valitsee 3–5 finalistia. Valitsijaraati vierailee näissä myymälöissä ennalta ilmoittamatta ja valitsee näistä voittajan, joka saa käyttää Vuoden Leipäkauppa 2019 -titteliä.

Viime vuonna Suomen Leipuriliiton järjestämän mittelön voiton vei Prisma Joensuu. Kisa käytiin tuolloin hypermarkettien ja tavaratalojen sarjassa.

Tänään tiistaina vietetään Maailman Leipäpäivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *