”Kouluhanke ennen uimahallia”

Liperin Kristillisdemokraattien paikallisosasto ottaa kantaa Liperin kunnan hankkeisiin ja vaatii kunnalta vastuullista talouden pitoa. Vuosikokouksen kannanottona osasto toteaa, että Ylämyllyn koulu on uimahallia tärkeämpi hanke. Kristillisdemokraatit haluaa turvata terveelliset toimitilat lapsille, nuorille ja työntekijöille.– Vaikka Käsämän uimahallin avaaminen olisi tarpeellista, kunnan taloudellinen tilanne asettaa hankkeelle raamit, kannanotossa todetaan.
Vuosikokouksessa osasto valitsi puheenjohtajakseen palveluesimies ja eduskuntavaaliehdokas Satu Melkon. Varapuheenjohtajaksi valittiin yrittäjä Jukka Karppinen. Johtokunnassa jatkavat sosionomi Maija Silvennoinen ja eläkeläinen Aulis Mäkisalo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *