Liperi hopeapallilla

Liperi pitää sitkeästi kakkospaikkaa hallussaan maakunnan työllisyystilastoissa. Huhtikuun lopussa leipäpitäjän työvoimasta oli askaretta vailla 10,2 prosenttia. Rääkkylässä tilanne oli kehnompi, kekälekunnan työttömyysprosentin ollessa 15,8.

Vähiten työttömiä oli Kontiolahdella, 9,4 prosenttia työvoimasta.
Kaikkiaan Pohjois-Karjalan Ely-keskuksen alueella oli huhtikuun lopussa työtä vailla 10 165 ihmistä, mikä on 14 prosenttia työvoimasta. Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli Pohjois-Karjalassa maan korkein. Viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna tilanne oli kohentunut, sillä tuolloin työttömiä oli 2000 enemmän.
Koko maassa työtä vailla oli tämän vuoden huhtikuussa 9,7 prosenttia työvoimasta. Vuotta aiemmin vastaava luku oli 11,6 prosenttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *