Finlandia Junior -voitto Sanna Manderille

Liperiläinen Ninka Reittu-Kuurilan teos ”Sinä olet superrakas” oli yksi Lasten- nuortenkirjallisuuden Finlandia -ehdokkaista. Junior Finlandiana tunnetun kilpailun voittajan Sanna Manderin valitsi Anna Puu kuuden ehdokkaan joukosta.

Puu kehui Reittu-Kuurilan teosta kertomalla hellyyttävän tarinan kotoa, kun hän luki teosta tyttärensä kanssa. Riita äidin kanssa oli ohi, kun kisailu rakkauden määrästä pääsi valloilleen.
Reittu-Kuurilan kirja kertoo isän ja pojan seikkailuista. Esivalintaraadin mukaan teos on kaunis, pieni muistutus rakkauden ja turvan sanoittamisen tärkeydestä. Kuvituksistaan tunnettu Reittu-Kuurila on raadin mukaan onnistunut taiteilemaan tarinaan sympaattisen ja rouhean visuaalisen ilmeen.
Palkintotilaisuus järjestettiin keskiviikkona 29. marraskuuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *