Aronen kappalaiseksi Rääkkylään

Kiteen seurakunnan kirkkovaltuusto valitsi Rääkkylässäkin työskenteleväksi kappalaiseksi Juha Arosen. Hänen kieltäytymisen varalle valittiin Puolangan ja Hyrynsalmen seurakunnan pastori Maria Niinivaara.

Rääkkylän kappelineuvosto esitti virkaan haastattelujen perusteella Arosta, eikä asiasta tarvinnut äänestää tiistaisessa kirkkovaltuustossa.

Vehmaan kirkkoherrana työskentelevän Arosen ennakoidaan aloittavan työt maaliskuussa. Hän on koulutukseltaan teologian maisteri.

Luottamustoimista eroa pyytäneen Kari Kulmalan tilalle valtuustoon nousi Sirkka-Liisa Vuorjoki. Kappelineuvoston jäseneksi nousi Kulmalan varavaltuutettu Aarne Rouvinen ja hänen varajäsenensä on jatkossa Juha Alanen. Seuraavassa kappelineuvoston kokouksessa valitaan neuvostolle varapuheenjohtaja.

Vastaa