Vuoden viimeiset vesihuoltoavustukset

Liperin elinympäristölautakunta myönsi Härkinvaaran vesiosuuskunnalle 7500 euron avustuksen Pataniemen alueen vesihuoltohankkeen lopputoteutukseen. Avustussumma voi olla korkeintaan neljännes hyväksyttävistä kustannuksista.

Alueelle on toteutettu 15 vesi- ja viemäriliittymää. Lopputyö sisältää johtoalueiden ja pihojen maisemointia ja vedenottamon sekä vesipumppujen parantelua.
Käsämän vesiosuuskunta saa avustusta Heponiemeen ja Selkärannalle rakennettavan vesi- ja viemäriverkoston suunnitteluun. Elinympäristölautakunta myönsi hankkeelle korkeintaan 860 euron avustuksen, mikä vastaan 80 prosenttia kustannuksista.
Näiden hankkeiden myötä kunnan tämän vuoden vesihuoltohankkeiden määräraha 200 000 euroa on kulutettu.

Jaa:Share on Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *