Vuoden viimeiset vesihuoltoavustukset

Liperin elinympäristölautakunta myönsi Härkinvaaran vesiosuuskunnalle 7500 euron avustuksen Pataniemen alueen vesihuoltohankkeen lopputoteutukseen. Avustussumma voi olla korkeintaan neljännes hyväksyttävistä kustannuksista.

Alueelle on toteutettu 15 vesi- ja viemäriliittymää. Lopputyö sisältää johtoalueiden ja pihojen maisemointia ja vedenottamon sekä vesipumppujen parantelua.
Käsämän vesiosuuskunta saa avustusta Heponiemeen ja Selkärannalle rakennettavan vesi- ja viemäriverkoston suunnitteluun. Elinympäristölautakunta myönsi hankkeelle korkeintaan 860 euron avustuksen, mikä vastaan 80 prosenttia kustannuksista.
Näiden hankkeiden myötä kunnan tämän vuoden vesihuoltohankkeiden määräraha 200 000 euroa on kulutettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *