Varolantien tilat jäävät kunnalle

Siun sote ei tarvitse ollenkaan tiloja remontoitavasta Varolantie 3:n kiinteistöstä, vaan tilat jäävät kokonaan Liperin kunnan omaan käyttöön.

Kirkonkylällä, linja-autoasemalla sijaitsevaan kiinteistöön oli alun perin suunniteltu tiloja kunnan toimintojen lisäksi sote-palveluille; keväällä Siun sote ilmoitti vuokraavansa vain kolme huonetta, elokuussa tarve oli nolla.
Liperin kunnanhallitus päätti, että Varolantielle remontoitavaan kiinteistöön muuttaa elinympäristöpalvelujen lisäksi Keskustie 5 tiloissa työskenteleviä keskushallinnon työntekijöitä. Entiset kangaskaupan tilojen vuokrasopimuksen irtisanomisaika on kuusi kuukautta.
Keskustie 3:ssa eli monikerroksisessa pankkikiinteistössä olevaan vuokratilaan jää edelleen kunnan työntekijöitä.
Varhaiskasvatuksen työntekijät ovat ensi kesään saakka kirjastossa, kunnes heille suunniteltu tila linja-autoaseman kiinteistössä vapautuu ja saadaan remontoitua.

Vastaa