Eero Reijosen paluu eduskuntaan ei vielä varmaa

Liperiläisen kolmen kauden kansanedustajan Eero Reijosen paluu eduskuntaan ei ole vielä varmaa. Kansanedustaja Elsi Katainen miettii vielä Euroopan parlamentin paikan vastaanottamista. Kataiselle paikka on tulossa, koska Valtioneuvosto esittää Euroopan parlamentin jäsentä Hannu Takkulaa Suomen ehdokkaaksi Euroopan tilintarkastustuomioistuimen jäseneksi ensi vuoden maaliskuusta lähtien.

Mikkelistä kokouksesta torstai-iltapäivänä tavoitettu Elsi Katainen kertoi, että hän ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstä, mutta että hän suhtautuu myönteisesti tarjolla olevaan kansainväliseen työtehtävään. Katainen kertoi tekevänsä lopullisen päätöksen lähiaikoina.

Eero Reijonen on ilmoittanut ottavansa mielellään vastaan kansanedustajan tehtävät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *