Sarjahukuttajan valituksen käsittely alkaa

Viinijärven hukuttamisista tuomitun Pekka Seppäsen tapausta puidaan Itä-Suomen hovioikeudessa elo-syyskuussa. Elokuun viimeisenä päivänä alkava pääkäsittelyssä istutaan ensin Kuopiossa ja sen jälkeen Joensuussa.

Syyskuun 21. päivä on merkitty tapauksen viimeksi käsittelypäiväksi, jonka jälkeen hovioikeus vetäytyy pohtimaan vastauksia Seppäsen ja asianosaisten valituksiin. Ratkaisun ennakoidaan venyvän pitkälle syksyyn.
Kontiolahtelaismies sai alkuvuodesta 14,5 vuoden tuomion kahdesta taposta ja kolmesta tapon yrityksestä Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Kaikki hukuttamiset tapahtuivat Liperin ja Polvijärven rajalla sijaitsevalla tuomitun mökkirannassa tai Liperiin päin olevalla järvenselällä. Ensimmäinen uhreista oli liperiläinen mies, jota tuomittu pahoinpiteli myös seksuaalisesti.

Jaa:Share on Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *