Maakuntavaltuuston jäsenet valittiin

Pohjois-Karjalan kuntien edustajainkokous sinetöi maakuntavaltuuston valinnan maanantaina Joensuussa. Kuntien nimeämät edustajat valitsivat maakuntavaltuuston 55 jäsentä; jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta vähintään yhden jäsenen ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Liperistä on maakuntavaltuustossa neljä jäsentä, Rääkkylästä yksi.

Liperistä maakuntavaltuustoon valittiin Eveliina Eronen (vihr.) (varajäsen Pauli Hakulinen), Pekka Huikuri (sd.) (Tero Kuittinen), Jouni Martikainen (kesk.) (Kirsi Koppinen) ja Maija Silvennoinen (kd.) (Satu Melkko).

Rääkkylän edustaja on Ville Hirvonen (kesk.) (Tellervo Hurskainen).

Nyt valitun maakuntavaltuuston toimikausi on 2017–2021. Maakuntavaltuuston puheenjohtajat, maakuntahallituksen jäsenet ja tarkastuslautakunta valitaan ensimmäisessä maakuntavaltuuston kokouksessa syyskuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *