Sotaveteraaneilla tukirahaa haettavana

Sotaveteraaniliiton kautta haettavia tukimäärärahoja on vielä Pohjois-Karjalassa käyttämättä. Piirin sosiaalineuvonta toivoo, että kaikki myönnettävissä olevat varat saataisiin perille tukea tarvitseville veteraaneille ja heidän puolisoilleen.

Tukea voi saada esimerkiksi terveydenhuollon kuluihin tai vaikkapa pieneen remonttiin kotona. Tuki maksetaan hakupäivästä edeltävän vuoden aikana syntyneiden kulujen perusteella.

Tukea myönnetään useimmiten muutamia satoja euroja. Puolisoista molemmat voivat hakea tukea erikseen. Tukeen ovat oikeutettuja kaikki paikallisyhdistysten jäsenveteraanit, -puolisot ja –lesket, joiden kuukausitulot eivät ylitä 1200 euroa.

Sotiemme veteraanien keski-ikä on 92 vuotta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *