Kari Kulmala siirtyy Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmään

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä repesi kahtia tiistaina iltapäivällä. Eduskunnan verkkosivuilla kerrotaan puhemiehen saaneen ilmoituksen Perussuomalaisten eduskuntaryhmään kuuluneiden kansanedustajien muodostamasta uudesta eduskuntaryhmästä nimeltä Uusi vaihtoehto.

Ryhmän puheenjohtajana toimii Simon Elo. Uuteen ryhmään liittyneiden joukossa on myös rääkkyläläinen kansanedustaja Kari Kulmala sekä esimerkiksi eduskunnan puhemies Maria Lohela ja Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini sekä puheenjohtajavaaleissa Jussi Halla-aholle hävinnyt Sampo Terho. Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmään liittyneitä kansanedustajia on 20, joten Perussuomalaisten ryhmään jää 17 kansanedustajaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *