Kuusikkotie kunnostetaan

Rääkkylän kirkonkylän ja Koivuniemen kupeessa sijaitseva Kuusikkotie kunnostetaan. Nykyinen, reikiintynyt asfaltti poistetaan, ojat ja liittymät kunnostetaan, tien kerrokset uusitaan ja pinta asfaltoidaan uudelleen. Projektin arvioidaan kustantavan 70 000 euroa.

Kuusikkotie sijaitsee omakotitaloalueella, sen varrelta on liittymät kaikkiaan seitsemään pihapiiriin. 1980-luvun loppupuolella valmistuneella Kuusikkotiellä on pituutta 480 metriä, ja sen asfalttipinta on ollut huonossa kunnossa muun muassa viemäröintitöissä vaurioiduttuaan.

Kuusikkotien kunnostustoimien tekijänä toimii maanrakennusalan yrittäjä Urho Tapanen Rääkkylästä. Soratoimitukset ja asfaltointi hankitaan kilpailutuksen kautta.

Kaikkiaan ympäristölautakunnan budjettiin on merkitty 132 000 euron määräraha, josta 40 000 euroa on varattu muiden katujen peruskorjaukseen ja asfaltoinnin uusimiseen sekä katuvalojen suunnittelu- ja rakentamiskustannuksiin 22 000 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *