Yhdestoista kausi haussa

Marja-Leena Kivivuoren ura Liperin kunnan luottamushenkilönä alkoi 23 vuoden iässä vuonna 1973 vuoden alussa, kun hänet nimettiin matkailulautakunnan jäseneksi. Neljä vuotta myöhemmin hän keräsi ääniä riittävästi nousten valtuustoon.

– Valtuutettuna olen ollut nyt muutaman kuukauden päälle 40 vuotta ja puolueen eteen olen tehnyt töitä jo yli 50 vuoden ajan, Kivivuori laskee.
Kymmenen kautta olisi riittänyt jo konkarille, mutta hänet saatiin ylipuhuttua vielä mukaan. Toisaalta uusi jännittävä tilanne kiehtoo. Sosiaali- ja terveyspalvelujen lähdettyä elinvoimaan ja hyvinvointiin on laitettava paukkuja.
– Haluan nähdä läheltä, miten tästä mennään eteenpäin. Lähimainkaan tällaista  muutosta ei kunnissa ole neljänä vuosikymmenenä ollut, hän pohtii.
Vuosikymmen toisensa jälkeen ehdolle lähtenyttä Kivivuorta motivoi yhteisten asioiden hoitaminen ja yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa. Luottamustehtävässä pitäisi viedä eteenpäin asioita, joiden myötä Liperissä on hyvä olla.
– Nuorelta väeltä saa raikkaita ajatuksia. Toisaalta yläasteikäisillä on paljon tietämystä ja osaamista, jota meillä vanhemmilla ei ole, 68-vuotias luottamushenkilö toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *