Kontiolahdella liperiläisväriä

Kontiolahden SM-hiihdoissa nähdään viikonloppuna myös liperiläisväriä.

Seuran edustushiihtäjät Petra Torvinen, Jenni Tolonen ja Ilona Saastamoinen hiihtävät vapaan hiihtotavan viiden kilometrin kilpailussa huomenna perjantaina. Lähes 150 kilpasiskon joukkoon ovat ilmoittautuneet myös muun muassa Krista Pärmäkoski ja Kerttu Niskanen.

Sunnuntaina naisten 15 kilometrin yhteislähtökilpailuun Hiihtoseurasta on ilmoitettu Torvinen ja Tolonen.

Lauantain kolme kertaa viiden kilometrin viestissä Liperin Hiihtoseuran joukkueessa suksivat Torvinen, Tolonen ja joukkueessa debytoiva 16-vuotias Lotta Kurttila.

Ensimmäisenä Liperin Hiihtoseurasta starttaa Petri Torvinen, joka hiihtää miesten 10 kilometrin vapaan kilpailussa perjantaina päivällä. Toistamiseen hän pukee monot jalkaansa sunnuntaina miesten yhteislähtökisaa varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *