Rääkkylän löytöeläintarha vaihtuu

Uusi vuosi tuo muutoksia löytöeläinten sijoitukseen Rääkkylän osalta. Joensuusta paikka muuttuu Kiteelle. Koko Keski-Karjalan alueen eli Kiteen, Rääkkylän ja Tohmajärven kuntien löytöeläinten vastaanotto- ja hoitopaikka on tammikuun alusta lähtien Kiteen Koiratarha ja Kotihuolto Oy. Eija ja Esa Sorsan pitämä tarha sijaitsee Särkijärventiellä Tolosenmäessä.

Liperissä muutoksia ei Siun soten alkamisen myötä ole, vaan Liperin löytöeläimet toimitetaan edelleen Outokumpuun Raija Karhusen tarhalle.
Pohjois-Karjalan ympäristöterveydenhuollon johtaja ja ympäristöterveydenhuollon erikoiseläinlääkäri Elina Felin kertoo kaikista muutoksista tiedotettavan hyvissä ajoin. Joensuun kaupungin internet-sivustolta paikkojen yhteystiedot löytyvät ympäristöterveyden kohdalta.

Vastaa