Rääkkylässä ensimmäiset ketunajokokeet

Metsästyseura Rääkkylän Salokävijät järjesti pitäjän ensimmäiset ketunajokokeet viime sunnuntaina.

Kisamaastot osoittautuivat mainioiksi repolaisten tavoitteluun, sillä ajokoirat saivat kokeen aikana eteensä kaikkiaan 12 kettua. Haukkuja kuunneltiin Rääkkylän lisäksi myös muun muassa Värtsilässä ja Tohmajärven Murtoilla.

Punaturkkien runsaus nostatti myös tulostason korkeaksi: peräti viisi koiraa saavutti ykköstuloksen. Kärkisijan napannut Ozi teki lähes täydellisen suorituksen, sillä joensuulaisen Antti Räsäsen omistama amerikankettukoira sai lähes täydet pisteet. Muut kokeeseen osallistuneet koirat olivat suomenajokoiria.

Päivi Lievonen

 

Tulokset:

  1. Ozi om. Antti Räsänen Joensuu 97,26 pistettä
  2.  Miklan Halla om. Toni Salminen Tohmajärvi 92,00 p
  3. Weelax Saku om. Marko Laukkanen Rääkkylä 92,00 p
  4. Velmu om. Antti ja Sanna Leppänen Tuusniemi 77,30 p
  5. Ajoketun Banjo om. Seppo Sorjamaa Liperi 75,40 p
  6. Hepakan Valtti om. Juha Niemisalo Muhos 60,75 p

Vastaa