Ulosajo Kuopiontiellä

Savon suuntaan matkalla ollut henkilöauto ajautui ulos Kuopiontieltä tänään aamupäivällä.

Tapahtumasarja sai alkunsa kun valtatiellä autoillut huomasi äkisti, että edessä olevat autoilijat hidastavat tai ovat pysähdyksissä. Autoilija yritti jarruttaa, muttei olisi saanut ajoneuvoaan pysähtymään ennen törmäämistä edessä oleviin kulkupeleihin. Niinpä hän ajoi ulos tieltä.

Kuljettaja yritti peruuttaa autonsa ojasta, mutta lumivaippa torppasi yrityksen. Hän soitti hinausauton hätiin.

Tapahtumapaikan ohi ajanut autoilija puolestaan rimpautti hätäkeskukseen ja teki ilmoituksen ojaanajosta. Ilmoittaja ei kuitenkaan pysähtynyt tapahtumapaikalle, eikä näin ollen tiennyt, että apujoukot olivat jo matkalla. Pelastuslaitoksen tehtäväksi jäikin varmistaa, että ojassa käväissyt auto oli toimintakuntoinen sekä varoittaa muita tielläliikkujia hinausoperaatiosta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *