Talousarviossa pieni muutos

Liperin tämän vuoden talousarvio on tässä vaiheessa pitämässä hyvin paikkaansa. Vuoden toisen talouskatsauksen mukaan talousarviomuutokset heikentävät toiminta- ja vuosikatetta 125 000 euroa. Tarkastelujakso ulottuu tammikuusta elokuun loppuun.

Teknisessä toimessa muutoksia ei ole tulossa. Sosiaali- ja terveystoimessa muutokset tehdään tulosalueiden sisällä. Sivistystoimessa on tulossa muutos myöhemmin tänä vuonna. Hallinnossa muutoksia ovat pieniä.

Investoinnit ovat toteutuneet varauduttua pienempinä. Haja-asutusalueen vesihuoltoavustuksesta siirretään määrärahaa Lentoasemantien vesihuoltohankkeelle.

Liperi oli alkuvuonna maakunnan ainoa kunta, jossa oli positiivinen väestömuutos. Plussaa kertyi 35 henkilöä. Liperin työttömyysaste oli maakunnan alhaisin. Työttömänä oli työvoimasta 14,2 prosenttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *