Viinijärven sarjahukuttajalle syytteet

Viinijärvellä menehtyneiden hukuttajaksi epäiltyä kontiolahtelaista vastaan on nostettu syytteet viime torstaina. Häntä syytetään kolmesta taposta, viidestä tapon yrityksestä sekä muun muassa törkeästä pahoinpitelystä sekä parituksesta.

Kihlakunnansyyttäjä Seppo Tiittanen vahvistaa, että julkisuudessa tehdyt päätelmät sarjahukuttamisten yhteydestä Viinijärven ja Polvijärven rajalle pitävät paikkansa. Vesillä sattuneet, onnettomuuksiksi luullut tapahtumat ajoittuvat vuosille 2007–2014.

Sanomalehti Karjalaisen päätelmien mukaan ensimmäinen hukkuneista oli liperiläinen 32-vuotias mies, joka menehtyi Polvijärven ja Liperin rajalla sijaitsevalla epäilyn mökillä. Toinen tapauksista sijoittuu Liperin puolella olevan Myhkyränsaaren läheisyyteen.

Tapauksen käsittely Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa alkaa marraskuun lopulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *