Pelastuslaitos palkitsi

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos on palkinnut Elämän liekki –palkinnolla naiset, jotka pelastivat ja elvyttivät veden varaan joutuneen ihmisen Kuoringan uimarannalla heinäkuun lopulla. Palkitut ovat Netta Haavistola, Saara Martikainen ja Taru Pikkarainen.

Elämän liekki –palkinto on tunnustuspalkinto ansiokkaasta toiminnasta ihmishengen pelastamiseksi; tunnustus voidaan antaa myös muulla tavoin poikkeuksellista neuvokkuutta tai urheutta osoittaneelle. Vuolukivestä ja puusta tehdyn palkinnon ovat suunnitelleet ja käsityönä tehneet Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän opiskelijat.

Liperiläiselle Ramin Miraftabille pelastuslaitos puolestaan luovutti SPEK ansiomitalin.

Palkinnot luovutettiin Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen vuosipäiväjuhlassa viime perjantaina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *