Viinijärven Naisvoimistelijat liikuttaa rennosti

Viinijärven Naisvoimistelijoiden moton mukaan jumpat ovat rentoja ja hauskoja yhdessäolon hetkiä. Kohotetaan kuntoa, huolletaan kehoa ja mieltä, hikoillaan ja samalla virkistytään ja piristytään. Irrottaudutaan arjesta ja tavataan ystäviä. Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Seura haluaa olla innokkaasti mukana tarjoamassa monipuolista liikuntatoimintaa, niin lapsille kuin aikuisille hyvässä yhteistyössä kansalaisopiston kanssa. Tulevanakin kautena Naisvoimistelijat tarjoaa aikuisten kuntojumppaa maanantaisin ja keskiviikkoisin; niissä osallistujia on ollut 10–15 henkilöä. Maanantaisin on tarjolla mieltä ja kehoa vahvistavaa jangsu-terveysliikuntaa.

Lisäksi tänä kautena tiistaisin on tarjolla shindoa ja uutena asahia, jotka molemmat ovat terveysliikuntaa. Miehet ovat olleet uskollisia sählyssä kävijöitä torstaisin jo viidentoista vuoden ajan.

Lasten osalta ala-asteikäisten sähly ja alle kouluikäisten tenavajumppa on myös pitänyt vuosien ajan pintansa. Sählyssä on ollut runsaasti osallistujia, jopa 20 aktiivista lasta.

Ryhmien ohjaajien saaminen lukukaudekseen on aina joka kesäinen ja syksyinen suurponnistus johtokunnalle. Maanantain kuntojumpassa on uusi ohjaaja syyskuun alusta alkaen.

Kotiseutu-uutiset tekee seuran kanssa yhteistyötä lehden juhlavuoden aikana.

Vastaa