Seutuopiston ilmoittautuminen aukeaa

Kansalaisopiston syksyn kursseille ilmoittautuminen onnistuu ensi viikon torstaista alkaen internetissä. Puhelimitse ilmoittautuminen on mahdollista vähän nettiä myöhemmin maanantaina.

– Tässä mielessä ollaan siis nykyaikaan astuttu. Kurssitarjonnassa on sekä tuttua että uutta tavaraa. Palautetta on kuunneltu herkällä korvalla ja luonnollisesti pyritty myös siihen reagoimaa, rehtori Tero Väänänen lupaa.

Erityisen suosittuja ovat nykypäivänä elämäntapoihin ja ruuanlaittoon liittyvät kurssit. Esimerkiksi marraskuussa Larissa Potkonen kouluttaa Liperin koululla ihmisille herkkujen laittoa ilman vehnää ja sokeria sekä onnistuneen brunssin salaisuuksia.

Uutuuksina Liperin kurssitarjonnan joukosta löytyy muun muassa veneilyä ja navigointia sekä kuntotanssia.

 

Korjattu 17.8.2016 ilmoittautumiseen liittyviä tietoja.

Vastaa