Unikeot saavat kasteen Kirkkolahdella

Unikeot nakataan Kirkkolahden laineisiin ensi keskiviikkona Liperin Rantamakasiinilla. Pro Liperin järjestämässä Unikeonpäivän tapahtumassa järviveden lämpöiseen syleilyyn pääsee tasapuolisuuden nimissä sekä nainen että mies – joista kumpainenkin on lukuisten lehtien sivuilta tuttu paikallinen vaikuttaja.

Unikekojen – ja muiden uimamaistereiden – lienee parasta pukeutua uima-asuun, mutta muut tapahtumaan saapuvat voivat sonnustautua miten sonnustautuvat. Mielessä on kuitenkin hyvä pitää se, että paras asu palkitaan.

Voittoa tapahtumassa voi toki tavoitella muillakin tavoin: vaikkapa ketjunheitto- tai karaokekisassa.

Pro Liperi organisoi ilonpitoa unikeonpäivään ensimmäisen kerran viime suvena. Tuolloin unikeoiksi kastettiin Reetta Juvonen ja Seppo Nissinen.

Vastaa