Suur-Liperin ajot palaavat

Moottoripyöräkerhot Loyal to None ja MC OKU järjestävät lauantaina neljännet Suur-Liperin ajot, jotka päristellään perinteiseen tapaan leipäpitäjän muinaisia rajoja myötäillen. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda motoristikulttuuria esille Pohjois-Karjalan alueella.

Ajot ovat avoimet kaikille kaksi- ja kolmepyöräisille moottoripyörille. Lähtöpaikka on Outokummun Shell.
– Tämän vuoden reitti on noin 330 kilometriä eli pisin mitä on järjestetty. Luvassa on mutkaisia teitä ja paljon vesistöä, viinijärveläisen Loyal to None -kerhon puheenjohtaja Mikko Paksuniemi lupailee.
Tankkauspaikkoja reitin varrella on sadan kilometrin välein. Ajot päätetään Viinijärvelle, missä motoristeille on järjestetty myös iltaohjelmaa elävän musiikin muodossa.
Osallistumismaksuista osa lahjoitetaan lähialueen lapsi- ja nuorisotyön hyväksi.

Vastaa