Ylämyllyltä löytyi putkivuoto

Ylämyllyn korjataan tänään keskiviikkona putkirikkoa, mikä vaikuttaa vedenjakeluun muun muassa Ylämyllyntien pohjoispuolella Tehtaantien paikkeilla.

Vuotokohta paikallistettiin tiistaina Asemamiehenkujalle, jossa aloitettiin kaivuutyöt keskiviikkona aamulla. Kun kaivaminen etenee putken syvyyteen, alkaa monttu useimmiten täyttyä vedellä, jolloin runkosulkuja joudutaan laittamaan kiinni.

– Jos Tehtaantien kerrostalon luona oleva vanha sulku ei toimi, yritetään paineen poistoa palopostin kautta. Mikäli sekään ei onnistu siirretään korjaustyöt iltaan. Silloin vedenjakelu katkaistaan uudemmasta runkosulusta ja katkos koskee myös Lihajalostetta, yhdyskuntainsinööri Kari Riikonen selittää.

Talouksille on ilmoitettu katkoksesta postilaatikkoihin jaettujen lappujen avulla.

Vastaa