Liperissä sattunut ampumistapaus syyteharkintaan

Joensuun poliisi on saanut valmiiksi Liperissä tapahtuneen ampumistapauksen esitutkinnan. Tapaus sattui varhain maanantaiaamuna 18. huhtikuuta.

Esitutkinnassa on käynyt ilmi, että 26-vuotiasta joensuulaista miestä ammuttiin ylävartaloon liperiläisessä yksityisasunnossa. Ampumista tutkitaan rikosnimikkeellä törkeä pahoinpitely. Tapaukseen liittyen on vangittu kaksi henkilöä: 40-vuotias liperiläinen mies sekä 22-vuotias liperiläinen mies. Ampuminen on esitutkinnan perusteella tapahtunut nuoremman miehen asunnolla.

Tutkinnan alkuvaiheessa poliisi otti kiinni viisi henkilöä. Kahta edellä mainittua henkilöä esitettiin vangittavaksi ja he ovat edelleen vangittuna. Tekovälineenä käytetty ampuma-ase on pienikaliiberinen luvaton kivääri. Tapahtumien taustalla on henkilöiden väliset aiemmat erimielisyydet.

Ampumistapauksen esitutkinta on valmistunut; juttu lähetetään syyteharkintaan.

Vastaa